Remittering

Registrering av betalinger i nettbanken oppleves ofte som en pirkete og kjedelig oppgave. Derfor ønsker mange av våre kunder å overlate dette til oss.

For at betalingsfrister skal kunne overholdes må fakturaene leveres til oss ukentlig eller hver 14. dag. Til gjengjeld slipper du å taste inn lange KID-nummere.


Når fakturaene er registrert i vårt regnskapssystem, overfører vi en betalingsfil til din bank. Utførte betalinger får vi i en returfil fra banken som oppdateres i regnskapet. Dermed unngår vi jobben med manuell registrering av utbetalinger.


Vi gir deg bedre kontroll på økonomien

Lønnsutbetalinger kan lastes inn i banken via vårt lønnssystem.

Vi kan også legge inn betalinger manuelt dersom det er aktuelt.


Du velger selv hvilke tilganger du vil gi oss i din bank. Ved mange av våre remitteringsoppdrag er det kunden selv som utfører den endelige godkjenningen. Vi gir bare beskjed om at nye betalinger ligger klare i nettbanken. Da er det mulig å holde igjen betalinger hvis du av en eller annen grunn ønsker det.


Du sparer tid på avstemming

Vi kan selvfølgelig også utføre den endelige godkjenningen i banken hvis du vil.

Da betyr din attestasjon på fakturaen at beløpet er godkjent og skal utbetales.


Vår erfaring er at man i mange tilfeller unngår dobbeltbetalinger, glemte kreditnotaer og «rusk» på leverandørkontoene når vi har hånd om betalingsrutinen. Dermed spares det tid på avstemming og opprydding, og det er jo bra.


Andre tjenester

Skedsmo Regnskap AS utfører alt fra A til Å innen regnskap. Blant annet:

Ta kontakt med oss i Skedsmo Regnskap hvis du ønsker hjelp til remittering eller andre regnskapstjenester.

Få prisoverslag