Rådgivning

I tillegg til et bredt spekter av regnskapstjenester, tilbyr vi også økonomisk rådgivning til våre kunder. Vi har høy kompetanse innenfor regnskapsfaget og kan tilby rådgivningstjenester av både administrativ og økonomisk art.


Vi har lang erfaring med å finne gode løsninger på alt fra relativt enkle til mer omfattende problemstillinger for et bredt spekter av kunder. Vi bistår gjerne dersom du har spørsmål om konkrete situasjoner. Dersom din bedrift også er regnskapskunde hos oss, kan vi dessuten bidra med anbefalinger og observasjoner etter hvert som vi avdekker relevante forhold under regnskapsføringen.

 

Les mer: «La regnskapsføreren være din økonomiske rådgiver».


Vi kan rådgi på en rekke områder

Med bred og variert kompetanse kan vi rådgi på en rekke områder. Vi bistår blant annet ved spørsmål rundt: 

  • gode og effektive rutiner og arbeidsmetoder
  • selskapsetablering og valg av selskapsform
  • utbytte og kapitalendringer
  • selskapsrett og skatterett
  • HR, for eksempel ved ansettelser, lønn, arbeidstidsbestemmelser
  • budsjettering og likviditet
  • eierskifte innenfor landbruk

Vi kan også gi råd og praktisk bistand ved generasjonsskifte og/eller eiendomsoverdragelse, og har spesielt høy kompetanse på landbruksnæringen.


Tilpasset rådgivning

Vi vet at ingen bedrifter er like, og tilpasser våre tjenester etter deg og din bedrift. Sammen skreddersyr vi en avtale basert på deres forutsetninger og visjoner, med mål om å oppnå økt stabilitet og vekst. 


Det er viktig for oss å ha et personlig forhold med våre kunder og gi dem tett oppfølging. Som kunde hos oss får du en fast rådgiver som vil gjøre seg godt kjent med bedriften. Dermed vil rådene dere får være tilpasset deres drift og situasjon på det gitte tidspunktet. 


Ta gjerne kontakt med oss Skedsmo Regnskap AS hvis du ønsker rådgivningstjenester av administrativ eller økonomisk art.

Få prisoverslag