Fakturering og purring

De fleste av våre kunder fakturerer selv, siden de kjenner sine kunder og produkter best. Da kan ofte fakturafiler importeres til vårt regnskapssystem slik at vi unngår dobbeltarbeidet med å registrere fakturaene på nytt i regnskapet.


Hvis det er ønskelig kan vi tilby hjelp med fakturering fra vårt regnskapssystem.

Det forutsetter et tydelig fakturagrunnlag fra deg som kunde. Vi kan sette inn din logo på fakturaen for å gi den et personlig preg dersom du vil ha det.

  • Faktura på papir
  • Faktura på e-post, Pdf
  • EHF-faktura, Elektronisk handelsformat

Vi tar oss av jobben om betalingen uteblir

Vi bidrar også gjerne med hjelp til gode purrerutiner. Det er viktig å reagere på et tidlig tidspunkt dersom betalinger uteblir.

Ofte er det mest effektivt at du selv tar en telefon til din kunde og minner om betalingen. Hvis det ikke hjelper kan vi sende ut en skriftlig purring. Du avgjør om den skal inneholde purregebyr og/eller forsinkelsesrenter.


Hvis du bestemmer deg for å gå til rettslig inkasso, kan vi tilby hjelp til det praktiske rundt dette. Vi samarbeider med et inkassobyrå som også tar seg av innkreving på vegne av våre kunder.


Andre tjenester

Skedsmo Regnskap AS utfører alt fra A til Å innen regnskap. Blant annet:

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker en regnskapsfører på Romerike eller har andre spørsmål rundt regnskapstjenester vi kan utføre.

Få prisoverslag