Våre regnskapstjenester

Som totalleverandør av regnskapstjenester, kan vi håndtere hele eller deler av din bedrifts regnskapsfunksjon. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap, og leverer tjenester av høy faglig kvalitet. Våre dyktige ansatte har et kontinuerlig fokus på å holde seg oppdatert på utvikling og endringer innenfor eget fagfelt. Som kunde hos oss kan du derfor stole på at din bedrifts regnskap er i trygge hender.


Våre regnskapstjenester

Vår tjenesteportefølje dekker det meste innenfor regnskapsfeltet. Vi tilbyr skreddersydde avtaler, der dere velger hvor mye dere ønsker å gjøre selv og hva dere vil at vi skal bistå med. For mange av våre kunder håndterer vi hele regnskapsfunksjonen. Da frigjøres tid som dine ansatte heller kan bruke på verdiskapning for bedriften.

Blant tjenestene vi tilbyr er:

Til føring av regnskap benytter vi Visma Business og Duett samt Visma lønn og Duett lønn. Våre regnskapssystemer har god integrasjon med flere eksterne regnskapsprogram, slik at vi ofte er i stand til å tilpasse oss systemene som benyttes i din bedrift.


Nært forhold til våre kunder

Vi er opptatt av å ha et nært og personlig forhold til våre kunder. Når din bedrift blir regnskapskunde hos oss, får dere en fast regnskapsfører som vil sette seg inn i alle forhold som er relevante for bedriften. Dermed vil dere få personlig rådgivning og oppfølging som er tilpasset deres forutsetninger, mål og visjoner.


Har din bedrift behov for en dyktig regnskapsfører? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale. 

Vi gir deg et prisoverslag på dine regnskapstjenester.

Ja
Nei